رنگ آمیزی

پس از اتمام سفت کاری(بنایی ساختمان) نازک کاری(سنگ کاری ساختمان-کاشی کاری ساختمان-سرامیک کاری ساختمان و…)، نصب کلیه درب و پنجره ها نوبت به رنگ آمیزی نماهای داخلی و خارجی ساختمان می رسد . رنگ آمیزی بر روی سطوح فی – گچی – سیمانی و چوبی و یا پوششهای دیگری که نیاز به رنگ آمیزی دارند تا پس از بازسازی ساختمان زیباتر و تمیزتر و بهداشتی تر و دکوراتیوتر گردد. رنگ آمیزی می تواند در قسمتهایی که احتمال رشد قارچها و باکتریها باشد جلوگیری نموده و محیط کار و زندگی در آن را همراه با آسایش نمایان سازد. رنگهای مورد استفاده باید قبلاً از طرف دستگاه نظارت مورد تایید قرار گرفته باشد.

رنگ های مورد استفاده بر روی کلیه قسمتها باید با مواردی که در نقشه های اجرایی آورده شده مطابقت نماید.

انتخاب رنگها

رنگها باید چه از لحاظ کیفیت و نوع و رنگ برابر جدول رنگ آمیزی ضمیمه نقشه ها و مشخصات فنی خصوصی و یا برابر دستورات اصلاحی دستگاه نظارت باشد در صورتی که مشخصات ، نوع رنگ آمیزی در نقشه ها شخص نشده و یا در مورد انها ابهام وجود داشته باشد پیمانکار باید مراتب را به دستگاه نظارت اطلاع داده و برابر ابلاغ کتبی دستگاه مذکور اقدام نماید.

آماده سازی و زدن رنگ

شروع رنگ آمیزی زمانی آغاز گردد که تمام سطوح گچی کاری شده و نازک کاری( گچ کاری-سنگ کاری ساختمان-کاشی کاری ساختمان-سرامیک کاری ساختمان و…)شده کاملاً خشک شده و تمیز گردد، به طریقی که برای رنگ آمیزی شرایط مناسبی داشته باشند. در کلیه موارد شروع کار منوط به تایید مهندس ناظر خواهد بود. اصولاً نبابر دستورالعملهای رنگ آمیزی باید طی مراحل زیر انجام پذیرد

  • قبل از شروع هر قشر رنگ آمیزی باید قشر قبلی توسط مهندس ناظر مورد بازدید قرار گرفته و حسن انجام آن تایید گردد. پیمانکار باید کار را به گروه نقاشانی که مهارت کافی در رنگ آمیزی را دارند واگذار نماید. در وصتر که در حین کار مشخص شود ک کارگران مهارت لازم را برای اجرای کار ندارند، نسبت به تعویض و جایگزینی آنها با افراد ذیصلاح اقدام نماید.
  • درمورد انتخاب رنگ باید توج به جنس و شرایط سطح رنگ شده و هدفهایی که رنگ از لحاظ پایداری و ظاهری کار باید تامین شود.
  • رنگ آمیزی سطوح مختلف باید در عین انطباق با یکدیگر براحتی از هم قابل تشخیص باشند . رنگ مصرفی باید سطوح مورد نظر را کاملاً پوشش داده. علاوه بر نکات بالا باید دقت گردد که آستر ورویه رنگ از یک نوع انتخاب گردد. تا در موقع رنگ آمیزی سطح مورد نظر چروک و از پخش شدن رنگ و پوسته در سطح رنگ جلوگیری بعمل آید.

پیمانکار باید رنگ تازه را از گردو غبار محافظت نموده و سطح رنگ آمیزی را تا زمان تحویل موقت حفاظت نماید. در صورتی که در حین اجرای کار قبل از تحویل موقت قسمتهایی از آن به هر علت آسیب دیده باشد نسبت به تجدید رنگ آمیزی قسمتهای آسیب دیده اقدام لازم به عمل آورد. رنگ آمیزی در هوای سرد ( پایین تر از ۵ درجه سلسیوس) شرایط نامناسب جوی ، بارندگی و یا رطوبت بیش از حد معمول ( طبق مشخصات نوشته شده بر روی برچسب های سازنده محصول قابل قبول نمی باشد. هنگام رنگ آمیزی بایستی قشر رنگ آمیزی شده با قلم مو خشک و تمیز باش. در صورتیکه رنگها در اثر یخ زدگی در تمام حالات و مصرف مخرب بوده ، مخصوصاً در زمان نگهداری درانبار باید توجه لازم مبذول شود همچنین اگر رنگ آمیزی تازه تمام شده باشد و یخ بندان شروع شود و سطوح رنگ آمیزی شده در اثر انجماد از بین برود ، پیمانکار باید نسبت به تجدید رنگ آمیزی اقدام لازم بعمل آورد.

آلودگی هوا در اثر دود و بخارهای صنعتی حاصل از کارخانجات مخصوصاً امونیاک و ایندریدسولفورو که بر روی سطوح تازه رنگ آمیزی شده اثر مخرب دارند، زمان رنگ آمیزی را باید طوری تنظیم نماید تا در مواقعی که رنگ آمیزی انجام پذیرد که آلودگی هوا کمتر باشد.پس از بازسازی ساختمان ،رنگ آمیزی آن بسیار حائز اهمیت می باشد.چرا که نشان دهنده مراحل پایانی در بنایی ساختمان می باشد.

رنگ کاری در بازسازی ساختمان

نظافت حین بنایی ساختمان

ابزار رنگ آمیزی در بازسازی ساختمان

رنگ ,آمیزی ,کاری ,ساختمان ,کار ,مورد ,رنگ آمیزی ,کاری ساختمان ,پیمانکار باید ,بر روی ,و یا ,کاری ساختمان سرامیک

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

شیعه خانه امام زمان (عج) شورای دانش آموزی دبیرستان طلوع آزادی شهرکرد گروه چشم انداز نو | خدمات شبکه | پشتیبانی شبکه mina lotfy وبلاگ لاله زار آنلاین دیجی سیستم یادداشت های دختر ضدگلوله دو سوم،خصوصی عربی مدیا آموزش نکات کلیدی بورس ، تکنیک ها و ترفندهای بورس